online işlemler
üye girişi
Hakkımızda - Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası - BSMMMO
KURUMSAL | Hakkımızda

Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası olarak Bartın' ın il olmasından sonra Zonguldak odasından ayrılarak 1997 yılında kuruldu. Odamız kurulduğu ilk günden çalışmalarına başlayarak üyelerine, stajyerlerine hizmet edebilmek için gerekli fiziki ve eğitim çalışmalarına başlayarak bugün her türlü yeknolojik imkanları kullanarak hizmet veren bir oda haline getirildi.

Odamızın kurulduğu günde 50 üyeye sahipken, şu an odamıza kayıtlı 93 üye bulunmaktadır. Odamıza kayıtlı 40 SMMM, 53 SM üyesi bulunmakla birlikte, İlimize bağlı merkezde 34, ilçelerimizde ise 9 büro faaliyet göstermektedir. Odamıza kayıtlı 5 aday meslek mensubu bulunmaktadır. 14 kişi de aday meslek mensubu olabilmek için staja başlama değerlendirmesine katılmaktadır.